روغن پارافین

ویژگی‌های محصول
  • خواص: واکس مو، مرطوب کننده پوست، رفع شکنندگی مو

تحویل اکسپرس
پشتیبانی
پرداخت در محل ( تهران )
هفت روز ضمانت بازگشت
ضمانت اصل بودن کالا

توضیحات

پارافین مایعی بی رنگ، بی بو و شفاف است که جزو روغن های معدنی دسته بندی می شود. پارافین تصفیه شده بهداشتی یکی از ترکیبات بسیار پرکاربرد در تولید فرآورده های آرایشی و بهداشتی چون کرم ها و لوسیون ها است. این ماده رطوبت پوست را حفظ کرده و موجب افزایش نرمی و انعطاف پذیری آن می شود

خواص روغن پارافین :

  • واکس مو
  • مرطوب کننده پوست
  • رفع شکنندگی مو

رفع شکنندگی مو :

روغن پارافین یک روغن طبیعی برای درمان شکنندگی مو می باشد، برای این منظور چند قطره از روغن را کف دست خود بریزید، سپس دستان خود را به هم بمالید و بعد دست خود را روی موهای خود بکشید.

مرطوب کننده پوست :

اکثر زیبایی شناسان اعلام می کنند که روغن پارافین در مرطوب سازی و لطیف کردن پوست صورت و دست بسیار تاثیر گذار است.برای درمان خشکی پوست چند قطره از این روغن را در کف دست خود بریزید و سپس به آرامی صورت و دستان خود را به آرامی ماساژ دهید.

نحوه مصرف روغن پارافین :

۱- ابتدا موضع رو با آب و صابون بشورید
۲- چند قطره از روغن را روی محل ریخته و به آرامی ماساژ دهید تا کامل جذب پوست شود
۳- بعد از ۲ ساعت محل را با آب ولرم شستشو دهید

 این محصول دارای ضمانت بازگشت وجه می باشد

اطلاعات بیشتر

خواص

واکس مو، مرطوب کننده پوست، رفع شکنندگی مو

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن پارافین”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *