روغن شوید

ویژگی‌های محصول
  • خواص: کمک به لاغری، ضد قارچ، دفع شوره سر و شپش، ضد میکروب، افزایش سرعت بهبود زخم

42,000 تومان

موجود در انبار

تحویل اکسپرس
پشتیبانی
پرداخت در محل ( تهران )
هفت روز ضمانت بازگشت
ضمانت اصل بودن کالا

توضیحات

شوید با نام علمی Anethum Graveolens گیاهی یک ساله است که ارتفاع آن به یک متر می رسد و از سبزی ها به شمار می آید.

خواص روغن شوید:

  • کمک به لاغری
  • ضد قارچ
  • دفع شوره سر و شپش
  • ضد میکروب
  • افزایش سرعت بهبود زخم
  • حس طراوت و شادابی

کمک به لاغری :

استفاده موضعی از روغن شوید میتواند به لاغری شما کمک کند، کافیست چند قطره از روغن را روی محل ریخته و به آرامی ماساژ دهید تا کامل جذب پوست شود، این عمل را دوبار در روز انجام دهید

ضد قارچ :

روغن شوید در درمان عفونت های قارچی، چه به صورت موضعی و چه خوراکی موثر و فوق العاده کاربردیست. برای قارچ های پوستی ۲ الی ۳ قطره از روغن را روی محل بریزید و به آرامی ماساژ دهید تا کامل جذب شود. حداقل روزی ۲ بار این عمل را تکرار کنید.

دفع شوره سر

روغن شوید یکی از روغن های شناخته شده برای دفع شوره سر می باشد. برای دفع شوره سر میتوانید به دو روش عمل کنید

در روش اول شما میتوانید چند قطره از روغن را داخل شامپو های خود بریزید و به مرور زمان شوره سر شما به طور چشم گیری کم شده و درنهایت ازبین میرود. روش دوم استفاده موضعی می باشد، شما ۲ الی ۳ قطره از این روغن را کف دست خود بریزید و یکبار دست های خود را به هم بمالید، سپس به آرامی موهای خود را ماساژ بدهید به طوری که روغن به ریشه های مو برسد.

ضد میکروب

روغن شوید به دلیل داشتن خواص ضد باکتریایی یک ضد میکروب طبیعی شناخته می شود.

بهبود زخم

استفاده موضعی از روغن شوید به دلیل خواص ضد باکتریایی خود باعث بهبود زخم شده و سرعت بازسازی و ترمیم پوست را افزایش می دهد. عفونت باکتریایی می تواند تا حد زیادی روندبهبودی را کاهش دهد . برای بهبود زخم چندقطره از روغن را روی موضع بریزید و ارامی ماساژ دهید و با پارچه ای تمیز زخم را ببندید.

حس طراوت و شادابی

روغن شوید یک روغن فوق العاده با رایحه ای آرام بخش می باشد. همچنین با خواص ضد باکتریایی و قارچی خود باعث ازبین رفتن باکتری های سطح پوست و ازبین بردن بوی تعرق بشود، کافیست ۳ قطره از روغن شوید را به وان حمام خود اضافه نموده و در آن به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه استراحت نمایید.

روغن شوید را به عنوان خوشبو کننده در تولید محصولات آرایشی و بهداشتی و در صنایع داروسازی مورد استفاده قرار میدهند

نحوه مصرف روغن شوید :

۱- ابتدا موضع رو با آب و صابون بشورید
۲- چند قطره از روغن را روی محل ریخته و به آرامی ماساژ دهید تا کامل جذب پوست شود
۳- بعد از ۲ ساعت محل را با آب ولرم شستشو دهید

 این محصول دارای ضمانت بازگشت وجه می باشد

اطلاعات بیشتر

خواص

کمک به لاغری، ضد قارچ، دفع شوره سر و شپش، ضد میکروب، افزایش سرعت بهبود زخم

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن شوید”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *